Svandalen fjellgrend
 

Sauda

Det handler om å dele øyeblikkene. Det handler om å få lov til å ta ting i sitt eget tempo. Det handler om å være lykkelig, om trivsel, om det å gripe mulighetene i livets ulike faser. Det handler om hverdager, helger, ferier, om ulike behov og forventninger, det handler om å få gjøre “sine” greier. Det handler om å skape en tryggere plattform, om de rette verdiene, tilegne seg nyttig kunnskap, vise respekt og omsorg, og livet generelt.

Svandalen Fjellgrend skal være en slik plass, hvor minner lages, lagres og verdsettes til bortimot evig tid. Husk, det er ikke bare en hytte, men en del av et langt og spennende liv. Her skal man ta del i et felleskap, aktiviteter skal utforskes, og selvtillit skal bygges sakte men sikkert. Derfor skal Svandalen Fjellgrend tilrettelegges for nettopp dette. Visjonen er å gjøre Svandalen Fjellgrend til en idylisk og travel fritidslandsby, hvor familielivet skal stå i sentrum.

Gjennom trygghet og engasjement skal barn i alle aldre få oppleve vinteren, fjellet og naturen. Vi vil skape en møteplass som også engasjerer ungdommen til å få lyst å bli med i helgene. Da må vi tilrettelegge på deres premisser. Nå er det ikke slik at det ikke er plass til andre enn familier. Tvert imot, slagordet er “for alle, i familien, og venner med flere”. Vi ønsker med dette hjertelig velkommen!